Fără categorie

Credit rapid – obţii bani, salvezi timp!

tTic-tac!Tic-tac! Trăim într-o lume a globalizării, a vitezei şi a tehnologiei de tot soiul! Mă obsedează timpul ăsta, cu cât încerc să-l organizez mai bine, cu atât îşi vâră mai mult coada imprevizibilul, ca O Pisică Neagră pusă pe şotii. Şi atunci parcă toate planurile mele cad cu uşurinţa pieselor de domino. Mai am răbdare să le refac? Bineînţeles că nu. Timpul nu mă lasă. Nu mă iartă! Aşa că-i spun: înşiră-te mărgăritare şi facă-se voia ta!

200w
giphy.com

Azi, spre exemplu, `mnealui (timpul)nu mi-a permis nici măcar să-mi beau cafeaua. De cum a sunat alarma, m-am aruncat în vâltoarea acestei vieţi plină de nimicuri şi fantezii. Când vrei ceva, când ai un ţel pe care doreşti să–l atingi cu ardoare trebuie să faci sacrificii, să renunţi la ceva , pentru a obţine altceva. Dar oare nu se poate să obţin ceva şi să câştig şi altceva?

-Ba da! Cu un credit rapid obţin BANI şi câştig TIMP! Timp am zis? Oh, cât îmi lipseşte…ţie nu?

Imagini pentru TIMP SI BANI
medicalnet.ro

****

-Robert, e cu lapte cafeaua, da? îmi întreb colegul în timp ce mă aşez confortabil pe canapea. Acum sunt pregătită să văd reclama. Despre AVBS  şi Credit rapid, nu? Bine! Hai, motor, acţiune!

Scenariul:

Într-un Univers paralel…

Miercuri, o zi ca oricare alta. O oră la care toată lumea se grăbeşte să ajungă acasă. Nu însă şi Ana.  Azi va lucra, ca toată săptămâna de altfel, peste program. Îşi doreşte să câştige câţiva bănuţi în plus să-i poată cumpăra lui Mircea, băieţelul ei, cadoul mult visat. E obosită, dar nu se vaită. Cearcănele o trădează însă. Şi urma de tristeţe ce i se întrezăreşte în ochii verzi ca firul ierbii.  Acasă, Mircea o aşteaptă cu dor. Priveşte de câteva ori pe fereastră, dorindu-şi s-o întâlnească în zare, însă în zadar. Adoarme întristat că nici în seara aceasta nu a putut petrece câteva momente cu mama sa.  Dar şi mai tare l-a întristat gândul că mâine istoria se va repeta. ..

 

În acelaşi timp, într-un alt colţ al ţării, Victor trece pragul casei după două zile în care a umblat pe la rude, cerându-le cu împrumut niscaiva bani. Fetiţa sa este bolnavă. Trebuie să-i refacă analizele şi să-i plătească tratamentul. Îşi priveşte neputincios copila pentru care şi-ar vinde şi sufletul…dar cui?tata1

 

În Universul AVBS

Miercuri, o zi ca oricare alta. O oră la care toată lumea se grăbeşte să ajungă acasă. Ana a ajuns deja. A luat un credit rapid pe care l-a putut  accesa doar cu buletinul. Acum petrece timpul cu băieţelul ei, acordându-i atenţie, dragoste şi mai ales timp. Este liniştită şi fericită, căci ştie că în camera cealaltă, într-un loc ascuns stă frumos împachetat cadoul pe care copilul ei şi l-a dorit atât de mult. Şi nu-şi face griji nici pentru dobândă, căci primul  credit este credit gratuit.

În acelaşi timp, Victor îşi ţine bucuros fetiţa în braţe.  A luat un credit rapid. Rapid de-a dreptul, căci a ridicat banii în câteva zeci de minute. Cu cei 1500 de lei împrumutaţi  şi pe care îi poate restitui în 30-45 de zile şi-a dus fetiţa la doctor şi i-a salvat viaţa. Timpul este atât de preţios pentru ea, căci orice zi întârziere i-ar fi putut fi fatală. Sunt fericiţi cu toţii acum, iar asta contează cel mai mult.

În Universul AVBS, creditul rapid te ajută să economiseşti timp! Timp pe care îl poţi petrece cu cei dragi, timp în care să-ţi acorzi câteva ore de răgaz…să citeşti o carte, să vizionezi un film sau pur şi simplu să leneveşti în voie. Timp in care poti salva viaţa cuiva apropiat.

legatura-dintre-criza-economica-supraincarcarea-de-la-job-si-fericirea-in-familie-1377605407

Superb, Robert! Ai făcut o treabă excelentă. De mâine o vedem la TVR2, da?Perfect!

Ah, era să uit, este gata şi spotul publicitar pentru radio şi TV . L-am pregătit aseară:

Pentru o viaţă sănătoasă, apelaţi la AVBS Credit! Lăsaţi brokerii să se ocupe de excesul de griji, probleme şi lipsuri!

Mâine voi discuta si cu blogerii pe care-i cunosc şi vom porni cu toţii într-o călătorie perfectă de promovare a creditului fără dobândă. Atât newsletter-ele, cât şi blogurile oferă o gamă largă de avantaje, punând la dispoziţia tuturor informaţii detaliate, mereu actualizate ce pot fi însoţite şi de mărturiile celor care au luat un astfel de credit prin intermediul AVBS.  De la sexul slab până la cel puternic, vom contribui cu toţii la crearea unei extravita, trăită frumos, fără presiunea sau lipsa timpului. O lume sweet&salty, cu drumuri ce duc spre fericire şi  panouri care să ne avertizeze:

Te grăbeşti? Redu viteza, căci Creditu-i  RAPID! AVBS Credit te aşteaptă indiferent de timp sau anotimp!

O lume Tulips& Sparkles în care să ne răsfăţăm cu micile plăcerile ale vieţii, să achiziţionăm produsele preferate, toate inscripţionate cu mesaje puternice şi mascota AVBS! Dacă eşti într-o cumpănă şi nu ştii ce să alegi mai întâi, timpul sau banii, eu îţi spun să te opreşti. Alege creditul rapid. Ai şi TIMP şi BANI!

save-time-and-money

 

Acum…la treabă! N-avem timp de pierdut! Sau mai bine, Robert, hai să mai bem o cafea! Campania de promovare este aproape gata şi tare simt nevoia unei pauze! Cred că mă duc să-mi iau un credit rapid şi o zbughesc într-o mini-vacanţă!Mi-am dat seama că Zig Ziglar avea dreptate:  „Time well spent results in more money to spend, more money to save and more time to vacation!”

Dar până una-alta, nu uita nici tu:

Timpul înseamnă familie, sănătate şi bani. Nu pierde timpul! Alege AVBS! Ia un credit rapid!

AVBS CREDIT

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost scris cu Litere Stacojii pentru SuperBlog 2016!

*surse foto :Google

Anunțuri

10 gânduri despre „Credit rapid – obţii bani, salvezi timp!

 1. Raluca, editia asta am fost prinsa in proiecte in realitatea mea de zi cu zi, dar asta nu inseamna ca nu stiu cat ai muncit, din nou, cata perseverenta ai, cat esti de stralucitoare si creativa. Esti o tanara uimitoare! Eu sunt sigura ca orice lucru ai pune in scena s-ar transforma in succes! Timp și bani – două lucruri fara de care nu putem duce la capat ceea ce dorim. Cred ca ai gasit simplitatea complexa – luăm credit rapid și economisim timp pentru orice vis pe care ni-l poate economisi tocmai AVBS. Te felicit și-ți doresc succes!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Va multumesc din suflet! ❤ Din pacate timpul nu mi-a permis sa creez un articol asa, care sa ma multumeasca pe deplin. Dar asta am si cu asta defilez! Multumesc inca o data pentru cuvintele deosebite pe care nu cred ca le merit.O zi superba si linistita va doresc! :*

   Apreciat de 1 persoană

 2. Când a luat naștere compania AVBS Credit, fondatorul a avut în vedere două lucruri: oferirea de soluții de creditare personalizate și salvarea timpului pentru clienții aplicanți.
  Ai surprins foare bine esența companiei și îți mulțumim mult pentru articol! Felicitări și mult succes în tot ceea ce faci! :*

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s