Fără categorie

CrisSmile – locul în care dentistul nu e Bau-Bau, ci eroul copilului tău!


Acum câteva săptămâni citisem un articol pe Internet în care Irina, o fată în vârstă de 22 de ani mărturisea:

 „Când eram mică, părinţii mă duceau la o policlinică de stat, unde doctoriţa îşi punea asistenta de peste 100 de kilograme să se urce pe mine ca să mă imobilizeze… fără anestezie, mi-au fost scoşi incisivii (care nici măcar nu se miscau) la interval de câteva minute… Aşa am căpătat dentofobia… de 10 ani nu am mai fost la dentist”.

Trist, dar adevărat. Şi mai trist este faptul că nu este singura persoană care suferă de această fobie.  Iar de cele mai multe ori această problemă debutează ca şi-n cazul Irinei, cu o experienţă traumatizantă din copilărie.

Partea bună este că nu toţi dentiştii sunt la fel, michiduţă nu este atât de negru pe cât pare, şi cel mai important, astfel de situaţii pot fi prevenite dacă faceţi alegerile potrivite.

Alegerea mea de data aceasta este clinica de stomatologie CrisSmile. Aici veţi găsi o echipă foarte bine pregătită şi pur şi simplu vă veţi simţi ca-ntre prieteni.  Copilul dvs. va fi tratat cu calm, blândeţe, răbdare, va înţelege cât de preţioasă este igiena dentară şi va avea mai multă grijă de sine, nu de frica dentistului, ci pentru că în acest cadru va înţelege că şi sănătatea dentară contează la fel de mult. Dentistul, în viziunea copiilor, nu va mai fi BAU-BAU, ci EROUL care are grijă de zâmbetul lor.

Înainte să se grăbească să vă înlocuiască dinţii cu un implant dentar, echipa CrisSmile va încerca să îi recupereze. Şi pe lângă conservarea funcţionalităţii dinţilor, cei de aici vor avea grijă să menţină şi o excelentă estetică dentară. Aşadar, totul se rezolvă cu multă răbdare, cu o analiză amanunţită a problemei, culminând în final cu o paletă de soluţii pe care doctorul le va adopta consultându-se cu pacientul său.

Tratamentele dentare propuse sunt din cele mai diverse, iar curele de stomatologie pentru copii şi adulţi încep de la cele de ortodonţie şi profilaxie dentară până la cele de pedodonţie şi estetică facială.

Dacă vă aşteptaţi ca tarifele să fie foarte mari, vă spun că vă înşelaţi, preţurile nu sunt deloc piperate, ba mai mult, cabinetul CrisSmile vă pune la dispoziţie multiple modalităţi de plată şi puteţi beneficia chiar şi de oferte speciale.

Iată şi câteva calităţi ce recomandă echipa de profesionişti CrisSmile:

Competenţă

Răbdare

Iscusinţă

Seriozitate

Sârguinţă

Modernitate

Implicare

Lejeritate

Energie

 

Cabinetul CrisSmile este locul în care se conturează cele mai frumoase şi sincere zâmbete, locul în care teama copiilor rămâne priponită în prag.Locul în care dentistul devine eroul copilului dumneavoastră.

 

 Să zâmbim, zic!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s