Fără categorie

Salon du Mariage la cârma nunţii mele

Ne-am hotărât! Da! Ne-am hotărât!

Vom ridica ancora şi vom porni împreună în aventura de o viaţă, numită „Căsătorie”. De 6 ani vâslim spre acelaşi ţel, fie că au fost zile senine şi marea liniştită, fie că valurile ni s-au împotrivit într-o crâncenă furtună. Am naufragiat uneori pe insule în care ne-am pierdut unul de celălalt, dar la final ne-am îmbrăţişat sub aceleaşi vele.

Aşa că am hotărât să împărţim aceeaşi cârmă, să fim căpitanii unei vieţi comune şi să înfruntăm împreună marea de obstacole pe care viaţa o va aşterne în faţa noatră. Vânt din pupă să avem!

Salon-Toujours-l'Amour-(1)

De când eram micuţă visam la o nuntă ca-n filme, cu un decor inedit, înconjurată de oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc. Şi iată că azi a trebuit să-mi iau alesul de mână şi să devenim regizori. Regizorii propriului film în care protagoniştii suntem tot noi. Un film de dragoste, presărat cu momente de aventură, un film al nunţii cu tematică marină. Iubim marea, cu toată libertatea pe care ne-o inspiră în asfinţit, cu tot freamătul pe care îl emană când e agitată.

Când, după săptămâni întregi de căutat locaţia perfectă, am descoperit salonul de nuntă Toujours l’Amour, era ca şi cum, după luni de rătăcire pe mare zărisem o fâşie de pământ ce ne asigura salvarea. Acest restaurant superb, situat la doar 10 minute de Arcul de Triumf, în localitatea Săftica, reprezintă cel mai frumos loc în care filmul nostru poate prinde viaţă.

logo_cropped_resized

Amenajat în stil neoromantic, unde verdele smarald al spaţiului din afara restaurantului se îmbină armonios cu albastrul clar al piscinei, Salonul du Mariage Toujours l’Amour este ca un colţişor de rai în care se pot naşte cele mai frumoase poveşti, se pot contura cele mai rafinate nunţi. Iar nunta noastră va fi cu siguranţă una dintre acestea.

Salon-Toujours-l'Amour-(51) Salon-Toujours-l'Amour-(23)

Pentru decorul nunţii cu tematică marină am ales să îmbin puritatea non-culorii alb cu eleganţa albastrului navy. Aranjamentele florale de hortensii albastre şi frezii albe, decoraţiunile cu scoici, nisip, corăbiuţe şi mărturiile reprezentate de o busolă micuţă care să-i ghideze pe invitaţii noştri numai spre momente frumoase, creionează delicat acea atmosferă a unei nopţi de basm la malul mării.

M-am bucurat că ringul de dans este unul generos şi lipsit de stâlpii aceia care pot fi tare incomozi şi pot reprezenta un obstacol în calea unei hore voioase.  N-aş vrea ca un dans să se transforme într-un joc domino. Şi că veni vorba de dans, playlistul va fi unul divers, de la melodii ambientale până la cele mai energice acorduri. Invitaţii îşi vor putea undui trupurile pe ritmuri latino, clasice, moderne şi bineînţeles, tradiţionale.  Dansul mirilor va fi un moment unic şi inedit, căci se va desfăşura deasupra piscinei, într-un decor feeric. Vom pluti amândoi pe notele unui vals superb (Valurile Dunării), ce păstrează tematica nunţii.

salon-du-mariage-foto-cu-dansul-mirilor-2

 

 

Am beneficiat de o ofertă completă ultra all-inclusive, ceea ce ne scapă de grija altor furnizori. Totodată avem la dispoziţie o bucătărie proprie în care un foarte apreciat “Chef” va pregăti o mâncare uşoară, cu peşte şi fructe de mare, în ton cu tematica nunţii, urmând ca a doua zi să ne bucurăm cu toţii de o “ciorbă de potroace” la piscină.

Invitaţii îşi vor răsfăţa papilele gustative şi cu prăjiturelele amenajate special pentru ei într-un candy bar apetisant. Şi nu putea lipsi, bineînţeles, nici cocktail-barul ultra all-inclusive, cu un spectacol pe cinste cu jonglerii cu sticle și shakere al barmanilor îmbrăcaţi în costume marinăreşti.

Salon-Toujours-l'Amour-(35) 


 

 

Tortul mult aşteptat se va încadra perfect în decorul marinăresc şi va fi însoţit de un superb foc de artificii deasupra piscinei.

Salon-Toujours-l'Amour-(3)

Îmi place să mă ocup de toate detaliile şi să acord importanţă maximă şi invitaţilor mei. Nu mă aşteptam însă, ca Salonul du Mariage să mă scutească de atâtea probleme. Astfel, am scăpat de grija cazării invitaţilor sosiţi din provincie, care vor fi găzduiţi în incinta Sătica Resort, beneficiind totodată de transport gratuit sau loc de parcare, după caz.

Salon-Ad'or-(6)

Ce mai lipseşte?

Să ne legăm toate grijile într-un nod marinăresc şi să dăm frâu liber emoţiilor, pe ringul de dans.

Salon-Ad'or-(3)

-Ce zici, iubitule? Ȋţi place ideea mea?

Mihai privea în gol, parcă fusese luat de valul istorisirii mele. Îi puteam citi însă pe chip, o bucurie ascunsă. Se dezmeticeşte brusc şi cu  maximă seriozitate, lăsând aparenţa unei urme de tristeţe, îmi spune:

-De unde fac eu rost de o barcă cu roţi să te duc la altar?

Am început să râdem amândoi cu poftă. Ştiam că îi va încânta ideea mea. Pur şi simplu ştiam.

“ O femeie cunoaşte faţa unui bărbat pe care îl iubeşte, la fel cum un marinar cunoaşte marea!”

Honore de Balzac

Acest scenariu de nunta a fost scris pentru Spring SuperBlog!

Anunțuri

4 gânduri despre „Salon du Mariage la cârma nunţii mele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s