Superblog

Farmec şi frumuseţe

Nu o mai văzusem de câţiva ani pe Natalia, buna mea prietenă din copilărie. Dintotdeaua fusese o româncă frumoasă, dar astăzi, revăzând-o, era mai fermecătoare ca oricând. Parcă se teleportase în Antichitate şi furase gingăşia Graţiilor şi frumuseţea Afroditei.  Ai putea bănui chiar că-i o Venus de pe …Venus, nicidecum o pământeancă, o româncă născută pe plaiuri mioritice.

Ca un psiholog, am observat-o. Am analizat-o. Am încercat să-i găsesc secretul frumusetii. Să-l ghicesc. Să-l intuiesc.

Să fie oare pantofii aceia lăcuiţi, de un roşu arzător, ce-i evidenţiază atât de frumos gleznele?

Nu.

Să fie oare fusta aceea conică de un crem cald ce-i subliniază talia perfectă?

Nu.

Poate bluza din datelă, ce-i dezgoleşte umerii fini?

Nu. Şi nici accesoriile delicate. Nici machiajul natural. Nici părul negru cu bucle lejere.Avea acel ceva, pe care dacă l-ai fi căutat şi cu lupa, s-ar fi plictisit nisipul în clepsidră, rostogolindu-se.

Largo silencio, pero al fin he vuelto (y con más ganas).:

Sursa Pinterest

 

Frumuseţea ei era evidentă. Trăsăturile chipului păreau schiţăte de cel mai atent pictor. Iar pielea, pielea aceea catifelată şi luminoasă îi evidenţia ochii de-un albastru seren.

Brusc, reîntâlnirea noastră nu a mai fost despre depănarea amintirilor, despre împărtăşirea evenimentelor care ne-au ţinut active pe scena vieţii, ci despre secretul frumuseţii, al tinereţii ei proaspete. Mă aşteptam să fie nevoie să mă înarmez cu o foaie şi un pix şi să notez o listă lungă, lungă, cu „n” produse cosmetice, „n” măşti, „n” tratamente faciale. În schimb, am primit un singur nume:  FARMEC.

„FARMECUL PERSONAL CU FARMEC SE ȊNTREŢINE”, mi-a spus.

Încă de acum 45 de ani, cosmeticele Gerovital au devenit produsele preferate  ale româncelor pentru îngrijirea tenului.

  • În 2015, gama Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan a câştigat premiul pentru cel mai bun produs nou  de îngrijire personală.
  • În 2016, Farmec a iniţiat o nouă gamă de produse Gerovital Plant, în care elementul surpriză este uleiul organic din floare de mac.

Acesta este şi secretul Nataliei. Foloseşte produsele Farmec de când se ştie, iar de noua gama de cosmetice s-a îndrăgostit iremediabil. A descoperit beneficele proprietăţi ale uleiului organic din flori de mac, ce îi protejează şi calmează pielea.  Pentru tenul ei deshidratat este cea mai bună opţiune. Hipoalergenice, fără parabeni sau conservanţi, produsele din noua gamă s-au dovedit a fi fermecătoare şi cele mai potrivite arme de a lupta împotriva stresului cotidian, a ridurilor şi a îmbătranirii.

Natalia foloseşte cu regularitate dimineaţa şi seara laptele demachiant hidratant ce îi asigură o prospeţime de lungă durată, iar pielea rămâne catifelată şi fermă.

Crema nutritiva pe care o foloseşte seară de seară, pe faţă, gât şi decolteu, îi îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi previne procesele de îmbătrânire cutanată.

Care sunt incredientele minune?

  1. Uleiurile naturale de Inca Omega restabilesc bareiera hidro-lipidică a pielii
  2. Uleiurile naturale de SqualaneJojoba regenerează şi hrănesc pielea
  3. Vitaminele A şi E sunt antioxidanţi ce protejează fibrele de colagen şi elastină, prevenind apariţia ridurilor
  4. Ceramidyl-Omega, un incredient de origine vegetală îmbunătăţeşte procesele de restructurare epidermică
  5. Aquxyl este un amestec de glucozide de origine naturală şi vegetală, fără conservanţi care optimizează rezervele dermale de apă

Să-şi îngrijească frumuseţea naturală cu aceste produse de calitate şi la un preţ mai mult decât accesibil a fost cea mai bună alegere. Natalia ştie că frumuseţea e relativă. Că frumuseţea naturală şi cea sufletească sunt esenţele care se îmbină armonios, rezultând cea mai frumoasă variantă a ei. Căci, până la urmă despre asta este vorba, despre a te simţi bine în pielea ta, tu cu tine însuţi.  Iar dacă pielea mai e şi catifelată ca petalele unui mac înflorit,hrănită cu cele mai bune produse, nu ai cum să nu te simţi la superlativ.

Cu FARMEC ai FARMEC şi poţi FERMECA orice bărbat FERMECATOR.

 

Sursa Google

Acest ARTICOL a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016! farmec_superblog_proba

Reclame

2 gânduri despre „Farmec şi frumuseţe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s