Fără categorie

Ajutaţi-vă copiii! Răcoriţi-le trupul cu o îngheţată şi mintea cu CLIMATICO

Ceva se schimbase. Oare nu-i mai atrăgea materia? Oare gândul le zbura doar la vacanţă? Oare nu-l mai plăceau? Ce se întâmplase cu orele de istorie peste care domneau energia şi voia bună? Profesorul Ionescu era mâhnit. Nu ştia cu ce a greşit şi care a fost momentul în care se produsese ruptura. Când se apropia ora 13:00 şi trebuia să intre la clasa a VII-a se întrista instantaneu. Dar asta se întâmpla în ultimele săptămâni, căci astăzi  va purta o discuţie serioasă cu elevii săi. Era timpul să primească nişte explicaţii.

-Bună ziua, copii! Astăzi nu vorbim despre războaie, despre daci sau romani, despre zei sau plebei. Astăzi vorbim despre voi. Despre atmosfera asta monotonă care-mi distruge orele.

Copiii îl priveau cu nişte ochi curioşi întrebându-se în sinea lor ce naiba l-a apucat pe proful Ionescu. Pentru ei nimic nu era schimbat, iar orele decurgeau normal sau cel puţin aşa credeau.

A urmat un schimb de priviri pline de stupoare. Copiii nu înţelegeau ce se întâmplă, iar profesorul se gândea dacă nu cumva exagerează şi toată situaţia există doar în mintea sa.

Şi cum în fiecare clasă există un elev dedicat distracţiei, glumiţelor şi distragerii atenţiei celorlalţi colegi, nici în clasa a VII nu se putea să lipsească un astfel de personaj. Ionel al lui Mitică Tâmplaru`, aşa cum îl ştia toată lumea se apucă cu mâinile de burtă şi râdea zgomotos. Până să-l întrebe profesorul Ionescu ce se întâmplă, Ionel izbucni :„Stiati că în weekend a fost atât de cald încât românii și-au comandat shaorma cu gheață?”

Toţi râdeau cu gurile până la urechi, iar profesorul Ionescu schiţa un zâmbet. Găsise răspunsul. Cine ar fi crezut că acesta va veni tocmai de la neastâmpăratul clasei?

De data aceasta avea şi el o temă pentru acasă. Să găsească cel mai bun magazin online de unde să achiziţioneze un aparat de aer conţionat. Şi-l găsise cu uşurinţă : Climatico.ro.  Aici găsi nu numai aparate de aer condiţionat, ci şi aparatură de încălzire, aspiratoare, ventilatoare şi alte obiecte extrem de utile. După ce a urmat 8 paşi simpli, fără a-şi pierde timpul prin magazine şi fără a cheltui alţi bani, a reuşit să comande un aparat de aer conţionat, optând de asemenea pentru montajul standard.

Simplu. Rapid. Comod.

Pasul 1. A ales produsul

Aer Conditionat Preturi Promotionale Climatico

Pasul 2. Finalizarea comenzii

Aer Conditionat Preturi Promotionale Climatico

Pasul 3. Metoda de cumpărare

Aer Conditionat Preturi Promotionale Climatico

Pasul 4. Informaţii facturare

Aer Conditionat Preturi Promotionale Climatico

Pasul 5. Metoda de livrare

Aer Conditionat Preturi Promotionale Climatico

Pasul 6. Metoda de plată

Aer Conditionat Preturi Promotionale Climatico

Pasul 7. Detalii comenzi

Aer Conditionat Preturi Promotionale Climatico

Pasul 8. Trimiterea comenzii

Aer Conditionat Preturi Promotionale Climatico

 

La următoarea oră de istorie, se simţi diferenţa. Climatico redase copiilor energia. Acum nu mai erau copleşiţi de căldură, somnoroşi, posomorâţi. Acum erau încântaţi să afle cele mai adânci secrete ale istoriei, căci Climatico le oferise un mediu propice explorării…pe plaiuri mitice şi antice. Aerul răcoros le ungea rotiţele creierului, iar totul reveni la normal.  În ceea ce-l priveşte pe Ionel al lui Mitică Tâmplaru`, apetitul său pentru glume crescu în mod considerabil. La sfârşit primei ore de istorie de când aparatul de aer condiţionat fu instalat, Ionel strigă:

„Românii care au ales parcurile ca mijloc de răcorire au fost extrem de nemulțumiți pentru că administratorii spațiilor verzi nu au instalat aer condiționat astfel că au murit de cald si la umbră.” Profu`, profu`, anunţaţi-i pe ăştia că există Climatico.

  • Climatico.roAjutaţi-vă copiii! Răcoriţi-le trupul cu o îngheţată şi mintea cu CLIMATICO.

Anunțuri

Un gând despre „Ajutaţi-vă copiii! Răcoriţi-le trupul cu o îngheţată şi mintea cu CLIMATICO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s