Advertoriale

Raiul hainelor pentru Eva e StarShiners!

Avea o privire de gheaţă. Roşul aprins al buzelor contrasta cu albastrul pur al ochilor. Buclele  cădeau în valuri peste umerii dezgoliţi. Era o femeie puternică şi frumoasă. O ştia. Dintotdeauna. Nu schiţa nicio emoţie, deşi sângele îi clocotea în vene într-un ritm ameţitor.  Primul revelion împreună. Prima petrecere la care avea să-i cunoască prietenii. El-om de afaceri cu prieteni înstăriţi, ea-o fată simplă. Bibliotecară. Dar pe cât de banală părea, pe atât de fermecătoare era. Ştia să fie copilăroasă, sensibilă, dar şi elegantă şi sigură pe ea. Se mândrea cu demnitatea ei. Era atentă la detalii. Nu se depărtă de oglindă decât în momentul în care ultima şuviţă de păr stătea cum trebuie. Cum voiau mâinile ei.

Adam intră val-vârtej în cameră, puţin iritat:

-Nici acum nu eşti…?! amuţi. G a t a…

-Acum am terminat. Gata! Sunt gata! Dar ce-i cu faţa asta?

-Oh, draga mea, eşti superbă. Niciodată nu te-am văzut atât de…

-Machiată? chicoti Eva.

-Atât de… nu am cuvinte. Se fâstâcea Adam emoţionat. Părea un copil.

Eva râdea.

 

În scurt timp, demarără în trombă, pierdându-se pe străzile decorate cu luminiţe multicolore. Decor de vis, zăpadă pufosă îmbrăcând trotuarul. Basm. Povestea lor.

 

Coborî din maşină şi îi cuprinse braţul. Tocurile ţipau pe gheţuş în timp ce Eva sfida frigul ce îi străpungea simţurile. Se ghemuise lângă el, hrănindu-se cu blânda căldură emanată de sufletul lui.

Uşa restaurantului se deschise scârţâind, zeci de ochi curioşi luând cu asalt intrarea. Întotdeauna Adam fusese un bărbat bine, elegant, cu bun gust şi nu de puţine ori iubitele prietenilor lui încercaseră să flirteze cu el. Acum situaţia era diferită. Toate privirile o vizau pe ea. Unele curioase, prietenoase, altele invidioase.

 

Îşi dezbrăcă paltonul cu guleraş de blană, potrivit pentru vremea rece, ieşindu-i la iveală trupul subţire într-o rochie superbă, neagră, brodată cu trandafiri. Pantofii Mineli Boutique Elegant Red completau perfect întreaga ţinută.

Capture.PNGCapture

 

 

 

 

 

 

 

 

Capture

 

Era superbă şi o ştia. Dovadă stăteau şi privirile furişe ale bărbaţilor şi şuşotelile femeilor care o analizau din cap până-n picioare. Îi plăcea. Şi lui. Avea la braţ cea mai frumoasă Evă pe care o putea crea vreodată Dumnezeu.  Iar ea se simţea cea mai frumoasă bibliotecară, pâşind sigur, cu hotărâre pe lângă trupurile ce păreau cărţi lăsate neglijent pe scaunele restaurantului. Mute. La frumuseţea ei.

 

La plecare o tânără brunetă i se adresă Evei cu sfială:

-Bună! Iartă-mă că te întreb asta, dar de unde ţi-ai cumpărat hainele astea superbe? Ţi se potrivesc de minune!

-Multumesc! rosti Eva. StarShiners.ro este vinovat de ţinuta mea.

– Vinovat pe naiba, arăţi dumnezeieşte. Ai o tinuta ideala pentru Revelion.StarShiners ai zis, da? intrebă bruneta cu ochii în telefon, încercând să noteze site-ul.

Da! zâmbi iubita lui Adam. Raiul hainelor pentru Eva e StarShiners!

 

Reclame

8 gânduri despre „Raiul hainelor pentru Eva e StarShiners!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s