Advertoriale

La Dwyn Shop cu tine, Mosule!

Ieri mă întrebase Ioana ce vreau să-mi aducă Moş Crăciun şi i-am răspuns pe un ton zeflemist: „Nimic, dragă, ce să-mi aducă? N-am nevoie de nimic.”

Astăzi lucrurile stau diferit şi seara m-a prins cu o listă lungă în braţe. Mi-am dat seama cât de imprevizibilă este viaţa, chiar de pe o zi pe alta sau…cât de ghinionistă sunt, câteodată.  Câteodată mai mereu, fie vorba între noi. Căci da, uneori nu ne împiedicăm de bolovani de noroc, ci de câte o pietricică de ghinion…sau un munte. Şi cum spuneam… imediat ce ziua şi-a îmbrăcat rochia asfinţitului, mi-am îmbrăcat şi eu pijamalele, mi-am pregătit iute o cană cu ceai şi m-am pus pe scris. Hotărâtă şi cu un strop de nervozitate. Ziua asta a fost un dezastru. Un cataclism pentru universul căminului meu.  Noroc că există Moş Crăciun. Sper să nu mă ocolească anul ăstă că altfel îi fur renii…sau spiriduşii…încă nu m-am hotărât. Oricum…shhh…nu mă daţi de gol, acum încerc să-l îmbunez, mai ales că îl aşteaptă din partea mea o listă luuuungă, luuuuuuuungă…mai ceva ca barba sa.

Aşadar…şi prin urmare…

„Dragă Moşule,

 

Sunt o fată cuminte, pe cuvât de bloggeriţă. Am şi eu defectele mele, dar Moşule, calităţile, calităţile sunt impresionante, cele mai importante, atât de frumoase şi diverse…mai ales „modestia” Moşule…”modestia”-i cap de listă. Dar, nu despre calităţile mele e vorba acum, o să-ţi povestesc într-o altă scrisoare dacă vrei…de fapt în alte câteva ZECI/SUTE de scrisori, căci nu pot cuprinde în câteva rânduri tot.

Bun! Şi dacă am stabilit cât de merituoasă sunt, zic să trecem la treabă, de fapt, eu zic să-ţi potriveşti mai bine ochelarii şi să te pui pe împachetat cadouri. 

Moşule, astăzi am făcut o boacănă. M-am trezit cu noaptea-n cap, mai ceva ca baritonul Costică, moţatul cocoş al vecinului. Şi la cât de adormită eram, am alunecat pe gresie, m-am dezechilibrat şi …poc peste espressor.. Nici măcar un an nu avea săracul şi acum să-i fac colivă…câtă nedreptate!  Adu-mi, Moşule, un Espressor nou, micuţ şi drăguţ…nu mă lăsa fără cafeaua de dimineaţă că fără ea par mai turbată decât vecina Lenuţa dansând hip-hop. Şi ca să vezi ce fată de treabă sunt, îţi dau un pont. Cei de la Dwyn.ro au peste 25.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaţionale premium. Ba chiar primeşti şi puncte de fidelitate pentru fiecare comandă livrată şi achitată. Ştii ce zic eu, Moşule? Ţine bine de ele că peripeţiile mele continuă şi lista nu se opreşte aici.

După ce am distrus Esspresorul, am umplut ibricul cu apă şi când să pornesc aragazul, s-a găsit unchiul Mitică să mă sune. După ce că eram adormită, neîndemânatică din fire am scos telefonul din buzunar şi poznaşul de el a făcut un triplu salt cu şurb (dublu chiar) şi …aterizare perfectă, în ibricul cu apă, unde altundeva?! Aşa că Moşule, mai adaugă şi un Smartphone în desaga ta şi pentru mine. Şi ca să fie o cifră cu noroc, lasă sub brad şi un aspirator, poate reuşesc să aspir ghinionul ăsta ce pluteşte în jurul meu, câteodată….

Nu uita de Dwyn.ro, Moşule, acolo e soluţia! De ce? Pentru Dwyn Shop ce se află pe piaţă din 2004 şi face parte din ARMO (Asociatia Romana a Magazinelor Online), te întâmpină cu seriozitate, siguranţă, calitate şi diversitate. Ce-ţi poţi dori mai mult? Cu o comandă online ţi-ai umplut desaga pentru un an.Hai, spor la treabă…

 

Cea mai modestă,

 Raluca.

 

Iar voi, cititorilor, nu mai pierdeţi vremea prin magazine, la Dwyn găsiţi ce vreţi. Spor la căutat şi cumpărat, nu de alta, dar anul ăsta Moşu` e cam ocupat…cu darurile mele, bineînţeles.

Reclame

15 gânduri despre „La Dwyn Shop cu tine, Mosule!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s