Advertoriale

Crăciunul ăsta se poartă…sexy

Victoria se priponise în faţa oglinzii. Nicicând nu se uitase mai mult de 2-3 minute, şi atunci pe fugă. Îşi aranja cocul neglijent, costumul mult prea sobru pentru trăsăturile ei delicate şi pleca în grabă spre serviciu. Aşa făcea mereu. Se simţea ca „răţuşca cea urâtă” printre colegele de serviciu care păşeau cu siguranţă şi eleganţă. În sinea ei le invidia, le admira –  un ghem de sentimente şi stări contradictorii. Însă tot ce se întâmplase în acea dimineaţă îi zguduise carapacea mândriei. Şi demnitatea. Şi tot zidul pe care îl construise în jurul său.

Acum îşi adâncea privirea în oglinda dreptunghiulară instalată pe hol şi repeta întruna ca şi cum ar fi fost prinsă în vâltoarea unei hipnoze neaşteptate : „De Crăciun, fii sexy şi lasă fanteziile să devină realitate”, „De Crăciun, fii sexy şi lasă fanteziile să devină realitate.” Cuvintele păreau că pun stăpânire pe ea, păreau că descătuşează toate acele dorinţe ascunse pe care doar ea le ştia şi care în final, păreau că îi acoperă până la neutralizare, teama. Teama de a fi femeie, de a fi sexy, de a avea încredere în propriile calităţi, în propria frumuseţe .

– De Crăciun voi fi sexy şi voi lăsa fanteziile să devină realitate! se auzi strigând cu toată puterea, cu tot sufletul ei de femeie ce se redescoperă. Puse mâna pe laptop şi începu navigarea. „O lenjerie intima? O lenjerie sexy? Ah, daca e Crăciun, costum de craciunita să fie !” Nu crezuse vreodată că are curajul să încerce lucruri noi, să se schimbe. Şi deja se simţea mai bine, cu sufletul mai plin. Mai plin cu? Nici ea nu ştia, însă toată starea aceea o binedispunea, o făcea să râdă şi sa privească uimită transformarea.

Partea cea mai grea era alegerea pe care trebuia să o facă. Toate acele costume de crăciuniţă erau sexy, frumos croite şi toate îi făceau cu ochiul. După ce se gândi şi se răzgândi, se hotărî. Avea să-şi comande nu unul, nu două, ci trei costume.  Preţul era mai mult decât accesibil, ba chiar unele produse erau la reducere.

Costum de Craciunita Mrs. Claus dress Costum de Craciunita Santa Lady Dress

 

 

 

 

 

Costum de Craciunita Merilly chemise

 

În dimineaţa de Crăciun se trezi tare voioasă. Îşi puse unul dintre costumele comandate, încălţă botoşeii roşii ce completau frumos întreaga ţinută şi se retrase în bucătărie să pregătească elixirul cel de toate dimineţile –cafeaua. Bradul decorat în nuanţe de albastru, argintiu şi roşu o ademenea cu micuţele cadouri ce aşteptau cuminţele sub el. „Ȋncă nu, încă nu! Îşi spuse. Să-l aşteptăm şi pe somnorosul casei să se trezească.”

 

Nici nu termină bine ultimele cuvinte, că uşa bucătăriei se deschise şi împietrit în prag, cu nişte ochi mari, iubitul o privea şocat.

-Victoria, tu eşti? Visez?

– Ha, ha, chiar eu , dragule…chiar eu…de fapt, o altă „eu”! Mai puternică, mai încrezătoare, mai feminină, mai sexy, …victorioasă! chicoti Victoria.

-Ah, Victoria…victoria e a mea! Cred că Mosu` s-a pensionat şi mi-a trimis în dar cea mai frumoasă Crăciuniţă.

„De Crăciun, fii sexy şi lasă fanteziile să devină realitate!”
              Just4girls
Reclame

14 gânduri despre „Crăciunul ăsta se poartă…sexy

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s