Superblog

Nutrivita – Nutreste-ti Vointa!

Astăzi, toată lumea dă nas în nas cu mirifica reclamă:Evitati excesul de zahar, sare si grasimi.  Pe toate străzile, la toate colţurile întâlneşti oameni şi informaţii care te invata ce trebuie să faci, ce trebuie să mănânci, cum trebuie să mănânci, ce trebuie să eviţi.

Însă nimeni nu îţi dă un imbold şi nu te ajută să-ţi schimbi stilul de viaţă.  Pentru asta există NUTRIVITA şi campania Nutreşte-ţi Voinţa.

Având la temelie câteva idei îndrăzneţe, campania îşi propune prin intermediul partenerilor Superblog să impulsioneze cititorii şi să-i determine să-şi ia viată în propriile mâini şi să spună:

„Eu pot! Nu pentru că trebuie, ci pentru că vreau! „

Campania reprezintă o îmbinare meticuloasă a teoriei cu practica. Doi pioni esenţiali în derularea acesteia sunt Daniel Botea şi Dana Lalici. De asemenea, ca parteneri media,  TVR 2 şi RadioLynx vor avea importanta misiune de face cunoscută telespectatorilor şi ascultătorilor campania Nutreşte-ţi Voinţa şi activităţile pe care aceasta le întreprinde.

Blogul Natural, ca aloe vera va avea rolul de a informa cititorii despre importanţa suplimentelor nutritive şi a nutriţiei sportive, iar rubrica „Miercurea fără carne” îşi va găsi materializarea într-o întâlnire săptămânală a Superbloggerului Botea cu cititorii săi.

Împreună vor găti, (bineînţeles fără carne),Imagini pentru cea mai buna leguma e carnea

 vor face schimb de experienţe „culinare” , elementul surpriză fiind un concurs de gătit. Câştigătorul va fi răsplătit cu premii Nutrivita.

Astfel, oamenii vor avea ocazia de a pune în practică toate sfaturile şi informaţiile primite. Vor găti sănătos, iar concursul va amplifica atât spiritul competitiv, cât şi voinţa participanţilor. Cum pofta vine mâncând, la fel şi stilul lor de viaţă se va schimba gătind. Şi nu aşa oricum, ci gătind sănătos, cu regularitate. „Miercurea fără carne va deveni săptămâna de sănătate.”

Şi cum să desfăşori o campanie Nutreşte-ţi Voinţa fără a demonstra oamenilor că se poate? Că voinţa există şi schimbă vieţi…în bine. Acesta este partea în care Dana Lalici intră în joc. Slăbind 37 de kilograme într-un an, Superbloggeriţa are misiunea de a-si face cunoscută prin intermediul blogului povestea stilului de viaţă sănătos pe care l-a adoptat şi care a ajutat-o să se redescopere. În plus, îşi va îndemna cititorii să i se destăinuie, să povestească despre experienţele lor în lupta cu kilogramele – poveşti ce vor apărea săptămânal într-o rubrică special creată „Despre cum mi-am nutrit voinţa şi am învins kilogramele”.

(Ori eşti o dulceaţă, ori nu mai eşti?) 🙂

Şi ce începe în blogosferă se continuă în natură. Atât Dana Lalici, cât şi alţi superbloggeri dornici să se aventureze în această campanie se vor întâlni în fiecare sâmbătă cu cititorii lor şi nu numai.

 Sâmbăta Mişcării cu Nutrivita

Sâmbăta în care oamenii redevin copii pentru câteva ore si participa la mini-concursuri haioase. (Alergarea de ştafetă în care ştafeta este reprezentată de un baton proteic; Curse cu bicicletele, mini-campionate de fotbal, handbal, baschet). O ocazie minunată de a-ţi aminti de copilărie, de a-ţi încărca „bateriile”, de a scăpa de calorii sau pur şi simplu de a te relaxa. Premiile vor fi unele speciale : zâmbete. Toţi participanţii vor primii produse Nutrivita pe care le vor dărui la întâmplare oamenilor pe care îi vor întâlni pe stradă, la şcoală sau la serviciu. Voinţa naşte zâmbete, zâmbetul naşte voinţă şi determinare, convingerea că a fi bun si a dărui e minunat, că viaţa merită păstrată şi hrănită cu cele mai frumoase momente.

Iar seara de sâmbătă se va încheia într-un mod nostim si memorabil. Filmuleţul vorbeşte de la sine.( Aici)  Curiozitatea nu a omorât pisica, a ajutat-o să slăbească şi să se menţină într-o formă de invidiat.

 

Nutrivita- trezeşte voinţa din tine!

Acest articol a fost scris pentru ultima proba a concursului Superblog 2015!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s