Ganduri printre randuri...

Fii barbata, fata!

Fii barbata, fata!

Fii barbata, fata si nu sta. Nu sta in loc daca nimic nu te opreste sa inaintezi. Nimeni nu vine sa iti dea un bobarnac si sa te ajute sa plonjezi cu bine in viata.

Fii barbata, fata si lupta. Lupta pentru tine. Copacul nu se gandeste la frunze cand se desprind de el, tu de ce te-ai gandi la altii care au fost acolo o clipita si apoi ti-au dat drumul sa cazi? Le-ai asigurat umbra si protectie si apoi s-au scuturat. Si ai cazut, da. Ca frunza esti de firava. Dar tu fii barbata, fata. Si frunzele-s puternice si rezista in valtoarea furtunii.

Fii barbata, fata si iubeste. Sufletul nu te intreaba daca a ales bine sau nu. Tu supune-te lui. Iar daca dai cu capul de pragurile dureroase ale iubirii, pleaca, fugi si nu te uita inapoi. Si Orfeu s-a uitat inapoi dupa Euridice si a pierdut-o din nou. Tu nu te uita si salveaza-ti sufletul, fata.

Fii barbata, fata si ignora. Ignora tot ce te roada, tot ce te seaca, tot ce te apasa si te raneste, tot ce e urat in lumea ta. Si fluturele trebuie sa suporte uratul . La inceput e omida, devine crisalida si mai apoi devine minunea aia a naturii pe care toti o admiram.

Fii barbata, fata si fa tot ce-ti place.  Profita de timp, el nu se opreste nici pentru tine, nici pentru mine. El nu te-ntreaba daca ti-ai luat doza zilnica de amintiri si nici daca ritmul lui ti-e prielnic. Esti intr-o cursa permanenta cu el si-l poti invinge doar profitand de tot ce e bun in viata ta, de tot ce-ti provoaca zambet in coltul gurii si bucurie si energie.

Fii barbata, fata si rezista. Rezista cu toata fiinta ta si lupta-te cu morile de vant, caci va veni un moment in care vei spune: „ El e barbatul meu. De azi sunt femeie.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s